Uspostavljeno stabilno vodosnabdijevanje užeg gradskog jezgra koji je tokom jučerašnjeg dana bio bez vode

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad obavještava potrošače da je razlog jučerašnjeg prekida vodosnabdijevanja, odnosno slabijeg pritisak u sistemu u gradskom dijelu, posebno ulicama: Bokeljske brigade, Njegoševe, Vlajka Đuranovića, Bralenovice i naseljima Jastreb, Lazine i  Glavica bio poremećaj u sistemu na vodoizvorištu „Oraška jama“ prouzrokovan nestabilnim napajanjem pumpi električnom energijom što je uticalo na njihov rad i usporilo punjenje rezervoara.  

Služba vodovod VIK-a Danilovgrad je danas, u ranim jutarnjim časovima, interevensala i regulisala sistem na „Oraškoj jami", te je tokom dana došlo da stabilizacije vodosnabdijevanja.

Molimo građane navedenih naselja i gradskih ulica za strpljenje ukoliko primijete slabiji pritisak u sistemu jer je zbog prekida rada pumpi tokom prethodnog dana sada potrošnja mnogo veća, a samim tim je veće i opterećenje na sistem.

Koristimo ovu priliku i da sve naše potrošače zamolimo za razumijevanje kada su u pitanju prekidi vodosnabdijevanja jer je dugotrajna suša ovog ljeta sistem vodosnabdijevanja dovodela u stepen vanrednog stanja. Naše ekipe su u kontinuitetu na terenu i trude se da ti prekidi budu što kraći i da uspostavimo što stabilnije vodosnabdijevanje, ali vremenske prilike nam nijesu saveznik.

Prekid vodosnabdijevanja sa "Viša" i "Tunjeva" zbog kvara na električnoj mreži

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad obavještava potrošače iz naselja Tunjevo, Zagorak, Kujava i Frutak, kao i naselja Slap, Viš, Mijokusovići, Dobro Polje i Glava Zete

Ugrađena još jedna nova pumpa na izvorištu "Brajovića jama"

Zaposleni Službe vodovod VIK-a Danilovgrad juče u popodnevnim časovima pustili su u rad novu pumpu na vodoizvorištu „Brajovića jama“.  

Izvršna direktor

Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja zbog kvara na izvorištu "Brajovića jama"

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad obavještava potrošače koji se snabdijevaju sa vodoizvorišta „Brajovića jama“  da će zbog kvara na pumpnom pos

DOO VIK DANILOVGRAD NA MAPI

Ul. Jefta - Čaja Šćepanovića b.b. Danilovgrad