Prekid vodosnabdijevanja zbog kvara pumpe na izvorištu u Višu

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad obavještava potrošače da je došlo do velikog kvara na pumpi na vodoizvorištu „Viški bunar“ koji je prouzrokovao prekid vodosnabdijevanja u naseljima: Viš i Dobro Polje, dok je u naseljima Kujava i Frutak ovaj kvar uticao na pad pritiska u sistemu.  Ekipe Službe vodovod VIK-a Danilovgrad su već na terenu i nastoje da intervencijom na ventilima poboljšaju vodosnabdijevanje navedenih naselja, ali će do potpune stabilizacije doći tek nakon ugradnje nove pumpe jer se nastala šteta na pumpi ne može otkloniti popravkom postojeće.

Nastojaćemo da u što kraćem roku izvršimo nabavku nove i zamjenu oštećene pumpe, te uspostavimo stabilno vodosnabdijevanje ovog područja. O eventualnim promjenama blagovremeno ćemo obavijestiti potrošače.

Prekid vodosnabdijevanja sa "Viša" i "Tunjeva" zbog kvara na električnoj mreži

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad obavještava potrošače iz naselja Tunjevo, Zagorak, Kujava i Frutak, kao i naselja Slap, Viš, Mijokusovići, Dobro Polje i Glava Zete

Ugrađena još jedna nova pumpa na izvorištu "Brajovića jama"

Zaposleni Službe vodovod VIK-a Danilovgrad juče u popodnevnim časovima pustili su u rad novu pumpu na vodoizvorištu „Brajovića jama“.  

Izvršna direktor

Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja zbog kvara na izvorištu "Brajovića jama"

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad obavještava potrošače koji se snabdijevaju sa vodoizvorišta „Brajovića jama“  da će zbog kvara na pumpnom pos

DOO VIK DANILOVGRAD NA MAPI

Ul. Jefta - Čaja Šćepanovića b.b. Danilovgrad