ZABRANA NENAMJENSKE POTROŠNJE VODE NA TERITORIJI OPŠTINE DANILOVGRAD

DOO „Vodovod i kanalizacija“ Danilovgrad obavještava potrošače da je Odbor direktora na osnovu člana 88 i 101 Odluke o javnom vodosnabdijevanju na području opštine Danilovgrad (Sl. list CG br. 34/19 - Opštinski propisi) i člana 36 Statuta Društva (br.01 – 842 od 27.04.2023.godine) donio Odluku o zabrani nenamjenske potrošnje vode u periodu od 6 do 9h i od 18 do 22h svakog dana.

Nadležne službe Društva vršiće kontrolu primjene odluke i sprovoditi mjere privremenog uskraćivanja isporuke vode korinicima u slučaju nepoštovanja ograničenja iz Odluke.

U slučaju privremenog uskraćivanja isporuke vode troškove isključenja i ponovnog uključenja snosi korisnik.

Razlog za donošenje ove odluke su brojne žalbe i prigovori građana zbog pada pritiska u sistemu, a često i potpunog nedostatka vode usljed povećanje potrošnje izazvane visokim temperaturama koje traju već duži period. Imajući u vidu da do smanjenja pritiska dolazi uprkoz činjenici da pumpe na svim vodoizvorištima rade u punom kapacitetu, u cilju uspostavljanja namjenske potrošnje vode i prava korisnika na jednak kvalitet usluga, odlučeno je da se ovom Odlukom uvedu periodična ograničenja prekomjerne potrošnje.

DOO „Vodovod i kanalizacija“ Danilovgrad apeluje na građane da smanje upotrebu vode u svrhu navodnjavanja poljoprivrednih površina, zalivanja bašti, zelenila i okućnica kao i pranja betonskih i asfaltnih površina kako bismo sa postojećim kapacitetima mogli zadovoljiti potrebe svih korisnika usluga.

Voda sa Oraške jame i svih vodoizvorišta na teritoriji Danilovgrada zdravstveno ispravna

Povodom aktuelne informacije o ukopavanju eutanaziranih grla na teritoriji Veljeg Polja i bojazni da isto može ugroziti zdravlje građana d.o.o „Vodovod i kanalizacija“ Danilovgrad obavještav

Prekid vodosnabijevanja sa Mareze zbog nestanka struje

DOO "Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad obavještava potrošače koji se snabdijevaju sa vodoizvorišta “Mareza” iz naselja: Novo Selo, Bandići, Klikovače

Radna jedinica VIK-a Danilovgrad u Spužu ponovo počinje sa radom

DOO „Vodovod i kanalizacija“ Danilovgrad ponovo je otvorilo svoje kancelarije u prostorijama mjesne zajednice u Spužu.

Otvaranju kancelarija pored zaposlenih pristvovali su u ime osn

DOO VIK DANILOVGRAD NA MAPI

Ul. Jefta - Čaja Šćepanovića b.b. Danilovgrad