Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja zbog izvođenja radova na rekonstrukciji ulice Lazara Đurovića

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad obavještava sve potrošače da će, zbog izvođenja radova na vodovodnoj infrastrukturi u sklopu rekonstrukcije ulice Lazara Đurovića, doći do prekida vodosnabdijevanja u srijedu 19.06.2024.g. u intervalu od 8 do 14 časova.

U navedenom periodu bez vode će biti potrošači iz dijela grada koji gravitira Domu zdravlja „Dimitrije Dika Marinić“  i  ulici Lazara Đurovića, kao naselja uz stari put Danilovgrad - Podgorica od Grlića do Spuža.

Naglašavamo da će bez vode biti institucije i privredni subjekti iz ovog dijela grada i to: Dom zdravlja „Dimitrije Dika Marinić“, OŠ „Vuko Jovović“, Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“, JPU „Irena Radović“ i HD „Laković“.

O eventualnim promjenama DOO „Vodovod i kanalizacija“ Danilovgrad će blagovremeno obavijestiti potrošače.

ZABRANA NENAMJENSKE POTROŠNJE VODE NA TERITORIJI OPŠTINE DANILOVGRAD

DOO „Vodovod i kanalizacija“ Danilovgrad obavještava potrošače da je Odbor direktora na osnovu člana 88 i 101 Odluke o javnom vodosnabdijevanju na području op&scar

12.jul DAN VODOVODA DANILOVGRAD

Vodovod Daniovgrad je, poslije cetinjskog vodovoda, najstariji vodovodni sistem u Crnoj Gori.

Na današnji dan 1897. godine voda iz prve danilovgradske česme potekla je sa slatinsk

Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja sa vodoizvorišta Mareza zbog izvođenja radova

DOO "Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad obavještava potrošače koji se snabdijevaju sa vodoizvorišta “Mareza” iz naselja: Novo Selo, Bandići, Klikovače

DOO VIK DANILOVGRAD NA MAPI

Ul. Jefta - Čaja Šćepanovića b.b. Danilovgrad