Obavještenje o povećanju mutnoće vode na izvorištima

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad, nakon obavljenih fizičko – hemijskih analiza vode obavještava građane da su vrijednosti mutnoće vode na izvorištima na teritoriji naše opštine iznad dozvoljenih vrijednosti.

Preporučujemo da stanovništvo, a naročito djeca, trudnice, stari i stanovništvo sa oslabljenim imunim sistemom prokuvava vodu prije upotrebe ili koriste bezbjedne alternative tj. vodu iz kontrolisanih izvora vodosnabdijevanja (flaširane vode, na odgovarajući način dopremljeno zdravstveno sanitarnu vodu iz drugog vodovodnog sistema, izvorišta i sl.).

Zbog najavljenih padavina i dalje će biti biće pojačana kontrola vode na svim vodoizvorištima na teritoriji naše opštine i o svim promjenama VIK Danilovgrad će blagovremeno obavještavati građane.

Obavještenje o ispravnosti vode za piće

DOO “Vodovoda i kanalizacija” Danilovgrad obavještava potrošače da je voda u našem vodovodnom sistemu ispravna i bezbjedna za piće.

Poslednji rezul

Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja sa izvorišta Mareza 14 - 15.02.2024.

DOO „Vodovod i kanalizacija“ Danilovgrad obavještava potrošače koji se snabdijevaju sa vodoizvorišta „Mareza“ da će, zbog ispitivanja sistema na vodoi

Saopštenje za javnost povodom cijena komunalnih usluga za 2024.godinu

Povodom informacije o reakciji građana na januarske račune za usluge d.o.o. „Vodovod i kanalizacija“ Danilovgrad, želimo ukazati i dodatno pojasniti razloge koji su uslovili povećan

DOO VIK DANILOVGRAD NA MAPI

Ul. Jefta - Čaja Šćepanovića b.b. Danilovgrad