Obavještenje o povećanju mutnoće vode na izvorištima

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad, nakon obavljenih fizičko – hemijskih analiza vode obavještava građane da su vrijednosti mutnoće vode na izvorištima na teritoriji naše opštine iznad dozvoljenih vrijednosti.

Preporučujemo da stanovništvo, a naročito djeca, trudnice, stari i stanovništvo sa oslabljenim imunim sistemom prokuvava vodu prije upotrebe ili koriste bezbjedne alternative tj. vodu iz kontrolisanih izvora vodosnabdijevanja (flaširane vode, na odgovarajući način dopremljeno zdravstveno sanitarnu vodu iz drugog vodovodnog sistema, izvorišta i sl.).

Zbog najavljenih padavina i dalje će biti biće pojačana kontrola vode na svim vodoizvorištima na teritoriji naše opštine i o svim promjenama VIK Danilovgrad će blagovremeno obavještavati građane.

MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA

SREĆAN 1. MAJ!

Obavještenje o dežurstvima za dane prvomajskih i vakršnjih praznika, 01. 02. 03. i 06. maja 2024.

Obavještavamo potrošače da d.o.o “Vodovod i kanalizacija” Danilovgrad neće raditi za vrijeme prvomajskih i vaskršnjih praznika, 01. 02. 03. i 06. maja 2024. godine.

U cilju ob

Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja sa izvorišta "Oraška jama" za 11.04.2024.

Obavještavamo potrošače u centru grada i naseljima: Orašje, Zagreda, Zagrač, Velja Paprat, Glavica, Grlić, Orja Luka, Ćurilac, Lazin

DOO VIK DANILOVGRAD NA MAPI

Ul. Jefta - Čaja Šćepanovića b.b. Danilovgrad