Obavještenje o ispravnosti vode za piće

DOO “Vodovoda i kanalizacija” Danilovgrad, nakon jutros (24.11.2023.) obavljenih fizičko – hemijskih analiza vode obavještava građane da su vrijednosti mutnoće vode na izvorištima na teritoriji naše opštine u padu, odnosno, da su  na samoj granici dozvoljenih vrijednosti.

Zbog najavljenih padavina i dalje će biti biće pojačana kontrola vode i preporučuje se da stanovništvo, a naročito djeca, trudnice, stari i stanovništvo sa oslabljenim imunim sistemom prokuvava vodu prije upotrebe ili koriste bezbjedne alternative tj. vodu iz kontrolisanih izvora vodosnabdijevanja (flaširane vode, na odgovarajući način dopremljeno zdravstveno sanitarnu vodu iz drugog vodovodnog sistema, izvorišta i sl.)

Napominjemo da je i iz podgoričkog Vodovoda saopšteno da je slično stanje i sa izvorištem „Mareza“, te vodu za piće na gore preporučen način mogu koristiti potrošači sa kompletne teritorije opštine Danilovgrad.

Obavještenje o ispravnosti vode za piće

DOO “Vodovoda i kanalizacija” Danilovgrad obavještava potrošače da je voda u našem vodovodnom sistemu ispravna i bezbjedna za piće.

Poslednji rezul

Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja sa izvorišta Mareza 14 - 15.02.2024.

DOO „Vodovod i kanalizacija“ Danilovgrad obavještava potrošače koji se snabdijevaju sa vodoizvorišta „Mareza“ da će, zbog ispitivanja sistema na vodoi

Obavještenje o povećanju mutnoće vode na izvorištima

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad, nakon obavljenih fizičko – hemijskih analiza vode obavještava građane da su vrijednosti mutnoće vode na izvorištima na teritoriji naše opštine iz

DOO VIK DANILOVGRAD NA MAPI

Ul. Jefta - Čaja Šćepanovića b.b. Danilovgrad