Obavještenje o zamućenju vode na teritoriji opštine Danilovgrad

Obilne padavine na području opštine Danilovgrad izazvale su značajno povećanje mutnoće vode u vodovodnom sistemu, što je registrovano jutros, 22.11.2023.godine, od strane nadležne službe “Vodovoda i kanalizacije” Danilovgrad.

Zbog navedenog VIK Danilovgrad obavještava stanovništvo na čitavoj teritoriji opštine da vodu ne koristi za piće ni nakon prokuvavanja već da za piće koristi bezbjedne alternative, tj vodu iz kontrolisanih izvora vodosnabdijevanja (flaširanu vodu, na odgovarajući način dopremljenu zdravstveno sanitarno ispravnu vodu iz drugog vodo sistema, izvorišta i sl.).

Napominjemo da je jutros i iz podgoričkog Vodovoda saopšteno da je povećan stepen mutnoće i na izvorištu „Mareza“, te se obavještavaju i potrošači sa dijela teritorije opštine Danilovgrad koji se snabdijevaju sa ovog vodoizvorišta  (Velje Brdo, Daljam, Klikovače, Grbe, Novo Selo, Bandići i dio Spuža) da vodu ne koriste za piće.

Nadležne službe VIK-a Danilovgrad će pratiti stanje i o svim promjenama blagovremeno obavijestiti građane.

Obavještenje o ispravnosti vode za piće

DOO “Vodovoda i kanalizacija” Danilovgrad obavještava potrošače da je voda u našem vodovodnom sistemu ispravna i bezbjedna za piće.

Poslednji rezul

Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja sa izvorišta Mareza 14 - 15.02.2024.

DOO „Vodovod i kanalizacija“ Danilovgrad obavještava potrošače koji se snabdijevaju sa vodoizvorišta „Mareza“ da će, zbog ispitivanja sistema na vodoi

Obavještenje o povećanju mutnoće vode na izvorištima

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad, nakon obavljenih fizičko – hemijskih analiza vode obavještava građane da su vrijednosti mutnoće vode na izvorištima na teritoriji naše opštine iz

DOO VIK DANILOVGRAD NA MAPI

Ul. Jefta - Čaja Šćepanovića b.b. Danilovgrad