Obavještenje o zamućenju vode na teritoriji opštine Danilovgrad

Obilne padavine na području opštine Danilovgrad izazvale su značajno povećanje mutnoće vode u vodovodnom sistemu, što je registrovano jutros, 22.11.2023.godine, od strane nadležne službe “Vodovoda i kanalizacije” Danilovgrad.

Zbog navedenog VIK Danilovgrad obavještava stanovništvo na čitavoj teritoriji opštine da vodu ne koristi za piće ni nakon prokuvavanja već da za piće koristi bezbjedne alternative, tj vodu iz kontrolisanih izvora vodosnabdijevanja (flaširanu vodu, na odgovarajući način dopremljenu zdravstveno sanitarno ispravnu vodu iz drugog vodo sistema, izvorišta i sl.).

Napominjemo da je jutros i iz podgoričkog Vodovoda saopšteno da je povećan stepen mutnoće i na izvorištu „Mareza“, te se obavještavaju i potrošači sa dijela teritorije opštine Danilovgrad koji se snabdijevaju sa ovog vodoizvorišta  (Velje Brdo, Daljam, Klikovače, Grbe, Novo Selo, Bandići i dio Spuža) da vodu ne koriste za piće.

Nadležne službe VIK-a Danilovgrad će pratiti stanje i o svim promjenama blagovremeno obavijestiti građane.

MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA

SREĆAN 1. MAJ!

Obavještenje o dežurstvima za dane prvomajskih i vakršnjih praznika, 01. 02. 03. i 06. maja 2024.

Obavještavamo potrošače da d.o.o “Vodovod i kanalizacija” Danilovgrad neće raditi za vrijeme prvomajskih i vaskršnjih praznika, 01. 02. 03. i 06. maja 2024. godine.

U cilju ob

Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja sa izvorišta "Oraška jama" za 11.04.2024.

Obavještavamo potrošače u centru grada i naseljima: Orašje, Zagreda, Zagrač, Velja Paprat, Glavica, Grlić, Orja Luka, Ćurilac, Lazin

DOO VIK DANILOVGRAD NA MAPI

Ul. Jefta - Čaja Šćepanovića b.b. Danilovgrad