Obavještenje o zamućenju vode sa izvorišta Mareza

Prema informacijama iz obavještenja podgoričkog Vodovoda današnji rezultati fizičko hemijskih analiza vode sa izvorišta Mareza pokazuju blago povećanu mutnoću.

Saglasno navedenom VIK Danilovgrad obavještava potrošače iz opštine Danilovgrad koji se snabdijevaju sa vodoizvorišta „Mareza“, tj.potrošače iz naselja: Velje Brdo, Daljam, Klikovače, Grbe, Novo Selo, Bandići i dio Spuža da, po preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore, prokuvavaju vodu prije upotrebe ili koriste bezbjedne alternative tj.vodu iz kontrolisanih izvora vodosnabdijevanja (flaširane vode, na odgovarajući način dopremljenu zdravstveno ispravnu vodu iz drugog vodovodnog sistema, izvorišta i sl.)

Naglašavamo da je hlorisanje vode koja se distribuira potrošačima na čitavoj teritoriji opštine Danilovgrad uredno i pod stalnim nadzorom čime je obezbijeđena mikrobiološka ispravnost vode.

Obavještenje o radovima na rekonstrukciji ulice Lazara Đurovića - neće biti najavljenog prekida vodosnabdijevanja!

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad obavještava sve potrošače da je Služba vodovoda, koja je na terenu, pronašla alternativan način za izvođenje radova bez prekida vodosnabdijevanja, t

Obavještenje o prekidu vodosnabdijevanja zbog izvođenja radova na rekonstrukciji ulice Lazara Đurovića

DOO ,,Vodovod i kanalizacija" Danilovgrad obavještava sve potrošače da će, zbog izvođenja radova na vodovodnoj infrastrukturi u sklopu rekonstrukcije ulice Lazara Đurovića,

Obavještenje o dežurstvima za dane državnog praznika

Obavještavamo potrošače da“VIK” Danilovgrad neće raditi za vrijeme predstojećeg državnog praznika Dana nezavisnosti, 20, 21. i 22. maja 2024. godine.

U

DOO VIK DANILOVGRAD NA MAPI

Ul. Jefta - Čaja Šćepanovića b.b. Danilovgrad